Beglazing2019-05-06T13:20:31+00:00

Alle soorten beglazing

Glas is er in vele soorten en maten. Zoveel wensen, zoveel smaken en zoveel toepassingen. Of u nu op zoek bent naar enkele of dubbele beglazing voor bijvoorbeeld een schuurdeurtje, of op maat geleverd glas voor een complete woning of bedrijfspand. Wilt u veiligheidsglas, brandvertragend glas, gematteerd glas, enkele of dubbele beglazing, Hoogrendementsglas (HR++), Vierseizoenenglas, hardglazen deuren, speciale dakbeglazing (serres), emaile glas, glazen borstweringen of spiegels? Bonema Schilders kan het voor u leveren en natuurlijk ook vakkundig plaatsen

Waarom kiest u voor ons?

 

Opgericht in 1985, is ons puur Gronings bedrijf gestadig gegroeid. Niet schoksgewijs, maar planmatig en harmonisch. Voor elke sector hebben we gespecialiseerde vakmensen.

Overbodig te zeggen dat wij over het vakmanschap en de verfkennis beschikken om elke opdracht voor binnen- en buitenwerk tot in de puntjes uit te voeren.

Desgewenst stellen wij samen met u een overzichtelijk onderhoudsplan op. Ook geven wij u advies in kleuren en toepassing voor binnen-en buitenwerk.

Isolerende beglazing

Dubbel glas en hoog rendement glas isoleren beter dan enkel glas, en verbeteren uw comfort. Bovendien bespaart u ermee op uw stookkosten, zo verdient de investering zichzelf terug.

Veiligheidsbeglazing

Veiligheidsglas kan worden gehard of gelaagd, afhankelijk van de gewenste toepassing. Wanneer het glas breekt, levert dat geen gevaar op voor omstanders.

Glazen deuren

De randafwerking en de voorzieningen voor scharnieren, sloten en deurgrepen worden aangebracht voordat het glas wordt gehard in een hardingsoven.