Restauratie and Renovatie2019-05-06T13:22:23+00:00

Wie zijn huis wil besparen zal niet op de schilder besparen

Of het nu stadse panden, woningen uit de jaren 30, boerderijen, borgen, kastelen of kerken betreft: het gevoel voor traditie doet ons vakmanschap en ons toegepaste kwaliteitsverf steeds weer recht aan het unieke karakter van een bouwwerk. Met ons advies en onze ervaring kunnen wij met schitterende kleuren zorgen voor een authentieke, nostalgische beleving die terug doet denken aan de goede tijden van weleer. Uiteraard met de hoogste eisen die aan schilderwerk worden gesteld. En dat is precies wat Bonema Schilders met klassieke waarden bedoelt: traditie, nostalgie, authentiek en ambacht. Wij willen u graag laten zien hoe nostalgie en traditie zich vermengen in kleur.

Waarom kiest u voor ons?

Opgericht in 1985, is ons puur Gronings bedrijf gestadig gegroeid. Niet schoksgewijs, maar planmatig en harmonisch. Voor elke sector hebben we gespecialiseerde vakmensen.

Overbodig te zeggen dat wij over het vakmanschap en de verfkennis beschikken om elke opdracht voor binnen- en buitenwerk tot in de puntjes uit te voeren.

Desgewenst stellen wij samen met u een overzichtelijk onderhoudsplan op. Ook geven wij u advies in kleuren en toepassing voor binnen-en buitenwerk.

Houtimitatie

Bij houtimitaties worden luxe decoratieve houtsoorten als Mahonie, eiken, teak, geïmiteerd met hun natuurlijke uitstraling welke niet van echt zijn te onderscheiden

Restauratie schilderwerk

Het specialistische karakter van restauratie schilderwerk vereist een gedegen vakmanschap. Dat komt met name naar voren in diverse ambachtelijke decoratie technieken.

Heraldiek en bladgoud schilderwerk

Bonema Schilders kan u van dienst zijn bij de restauratie van uw heraldische wapen door heraldiek en bladgoud schilderwerk.