Schilderwerk2019-05-06T13:09:07+00:00

Voor al uw schilderwerk

Voor het buitenschilderwerk kunnen wij een kostenbesparend Meerjaren Onderhoudssysteem ontwerpen, waarbij wij het volledige toezicht over het schilderwerk houden, zodat de opdrachtgever er verder geen omkijken naar heeft. Hiermee willen wij maar zeggen dat bij ons het vakmanschap op moderne leest is geschoeid. U kunt het onderhoud van uw huis op hoofdlijnen aan ons uitbesteden. Wij maken dan in overleg een meerjarenplan, zodat u verzekerd bent van kwaliteitsbehoud op lange termijn.

Waarom kiest u voor ons?

Opgericht in 1985, is ons puur Gronings bedrijf gestadig gegroeid. Niet schoksgewijs, maar planmatig en harmonisch. Voor elke sector hebben we gespecialiseerde vakmensen.

Overbodig te zeggen dat wij over het vakmanschap en de verfkennis beschikken om elke opdracht voor binnen- en buitenwerk tot in de puntjes uit te voeren.

Desgewenst stellen wij samen met u een overzichtelijk onderhoudsplan op. Ook geven wij u advies in kleuren en toepassing voor binnen-en buitenwerk.

Sikkens verf

Sikkens verbetert en vernieuwt continu haar productassortiment, zodat u altijd een product vindt dat aansluit op uw interesse.

Sigma Coatings

Sigma Coatings is een Nederlandse verffabrikant met al bijna 300 jaar ervaring in de productie van kwaliteitsverven.

Boonstoppel

Boonstoppel Verf is een merk met emotie, door haar meerwaarden ten aanzien van monumentale, authentieke kleuren én jarenlange bewezen kwaliteit.