Wandafwerking2019-05-06T13:19:48+00:00

Van behang tot glasvliesweefsel

Elke wanddecoratie die u maar bedenkt kunnen we voor u verzorgen. Een aantal voorbeelden zijn: behangen, decoratieve wandafwerking, aanbrengen van structuur, plakken van glasvlies of verwerken van mooie sierlijsten. Met al deze werkzaamheden hebben we veel ervaring. Natuurlijk kunnen wij u ook deskundig advies geven over kleuren, materialen of toepassingen daarvan. We doen dit graag, want wij vinden dat gewoon vanzelfsprekend.

Waarom kiest u voor ons?

 

Opgericht in 1985, is ons puur Gronings bedrijf gestadig gegroeid. Niet schoksgewijs, maar planmatig en harmonisch. Voor elke sector hebben we gespecialiseerde vakmensen.

Overbodig te zeggen dat wij over het vakmanschap en de verfkennis beschikken om elke opdracht voor binnen- en buitenwerk tot in de puntjes uit te voeren.

Desgewenst stellen wij samen met u een overzichtelijk onderhoudsplan op. Ook geven wij u advies in kleuren en toepassing voor binnen-en buitenwerk.

Voca wanddecoratie

Als toonaangevend merk is BN Wallcoverings al vele tientallen jaren trendsetter in de markt voor wanddecoratie.

Vescom wandbekleding

Onze collectie wandbekleding bestaat uit vinyl en textiel wandbekleding en geeft keuze uit zo’n 90 dessins in meer dan 2.000 kleuren.

Orac Decor

ORAC nv/sa, een familiebedrijf, is de Europese toonaangevende producent van innovatieve decoratieve profielen en ornamenten in kunststof.